Kursus i ansigt-hovedbundsmassage

bedre udseende – bedre velvære – bedre søvn

 

Ansigtets og hovedbundens muskler er blandt vore mindste muskler. Mange af dem går ikke over bevægelige dele, men er alligevel med i ansigtets store og små bevægelser og ikke mindst er de med til via ansigtsudtrykket, at give et billede af vor psykiske tilstand. En stresset hverdag vil således hurtigt give sig udslag i en ”opspændt hovedregion”.

 

 

2 grunde til at give ansigts- og hovedbundsmassage:

 

Problemafhjælpning

Som skal fjerne muskelspændinger og dermed fremkalde de kendte positive reaktioner ved massagen.

 

 

Velværemassage

Som virker afslappende for musklerne og stimulerer huden. Som afslutning på en kropsmassage ofte så afslappende at klienten falder i søvn, og i al fald har brug for en lille stund for ”at komme til sig selv”.

 

En sådan afsluttende massage giver meget tilfredse klienter, og kan derfor, hvis der er lidt tid tilbage, anbefales som gratis tillæg til den ordinære massage.

 

 

Massageskolen i Århus’ minikursus på 3 timer giver dig, øvet eller uøvet massør, kendskab til hvordan man giver en grundig massage i den ”øverste region” og gennem mange praktiske øvelser (som starter lige så snart, vi er gået i gang med undervisningen) færdigheder nok, til at du selv kan afhjælpe ovennævnte problemer og videreudvikle din massage.

 

Håber at se dig på et af skolens kurser.

 

 

Med venlig hilsen

Ole